Denk aan een product dat je elke dag gebruikt. Één die een essentieel onderdeel van je dagelijkse leven is geworden. Het product is waarschijnlijk goed ontworpen en met zorg en verantwoordelijkheid gemaakt. Het vult en handelt het beoogde doel af en doet het vele jaren lang, keer op keer, waarschijnlijk zelfs beter naarmate de tijd verstrijkt. Het is onze taak om dit soort producten zorgvuldig te ontwikkelen en beschikbaar te stellen, terwijl we betrouwbare ondersteuning bieden.

BINTOI brengt hardware-experts en innoveerders samen, allemaal verenigd door onze passie om de perfecte producten te creëren die voldoen aan de kwaliteit, betrouwbaarheid en praktische behoeften die u verdient. Wij als team zijn gefocust en passen onze kennis uit jarenlange praktijkervaring en analyse van klantrecensies toe om er zeker van te zijn dat we aan uw verwachting voldoen.

Met onze focus op klanttevredenheid, is onze vriendelijke en responsieve klantenservice toegewijd om onze klanten de nodige ondersteuning te bieden om zorgeloos te zijn en zich te concentreren op wat er echt toe doet.

Hoofdkantoor

Mechelsesteenweg 315 G0,
2550 Kontich,
België

 

Erkend door FAGG

Heb je een vraag? Een suggestie? Neem gerust contact met ons op en we helpen je graag verder!