Verzenden en Retourneren

Verzenden

Voor de verzending werken wij samen met GLS. Samen streven wij ernaar je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Dit is vaak al binnen 1 werkdag, als je voor 15.00 uur besteld is je bestelling vaak de volgende dag al in huis! Wanneer je na 4 dagen je bestelling nog niet hebt ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. 

Je bestelling kan bij jouw thuis worden afgeleverd of op een ander adres (bijvoorbeeld je werk). Bij al onze producten bieden we gratis verzending aan om u als klant zoveel mogelijk te dienen.

Bezorging via GLS
GLS bezorgt je bestelling op het door jou opgegeven adres. Als het pakket niet afgeleverd kan worden, wordt het bij de buren afgeleverd of later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. Als je bij de 2e levering ook niet thuis bent, ontvang je een briefje in de brievenbus. Daarop staat bij welk Servicepunt van GLS je het pakket kunt afhalen. Je hebt drie weken de tijd om het pakket op te halen anders wordt het pakket retour gestuurd. 

Ophalen op een GLS Parcelshop
Je hoeft niet meer thuis te blijven om je pakket in ontvangst te nemen. Je kunt je pakket laten afleveren bij een van de 1200 ophaalpunten bij GLS. Je bepaalt zelf waar je pakket wordt afgeleverd en wanneer je het komt ophalen. Er is altijd een GLS locatie bij jou in de buurt. Je kunt het pakket binnen de week ophalen, hierna wordt het pakket retour gestuurd.

 

Retourneren

Bij bestelling bij Bintoi geldt een afkoelingsperiode van 30 kalenderdagen na levering, tenzij expliciet uitgesloten door Bintoi. De Klant heeft het recht om de geleverde goederen te retourneren onder de volgende voorwaarden:

        (i) de goederen mogen niet zijn beschadigd. De originele verpakking moet beschikbaar zijn;

        (ii) de goederen moeten in staat zijn om door Bintoi te worden doorverkocht;

        (iii) na ontvangst van de geretourneerde goederen door Bintoi, wordt de bestelling geannuleerd. Het aankoopbedrag dat reeds door de klant is betaald, wordt binnen 30 dagen na annulering teruggestort op de rekening van de klant vanaf de oorspronkelijke betaling.

        (iv) annulering van bestellingen moet schriftelijk worden ingediend bij Bintoi.

        De volgende goederen zijn uitdrukkelijk uitgesloten van het retourrecht:

  1. goederen besteld voor zakelijke projecten;
  2. Op maat gemaakte goederen. Dergelijke speciaal bestelde en / of op maat gemaakte goederen kunnen niet worden geretourneerd